Nieuw landschap

Corina zet een stap op het zand. Ze voelt het knarsen onder haar tenen, een sensatie die ze nog niet kent. Wat gek, in haar dromen voelde het meer als gras. Een tweede stap volgt, en een derde, vierde, vijfde. Met elke stap is ze zich bewuster van de ruige omgeving. Bijna schuift ze onderuit, net op tijd kan ze haar voeten tegenhouden.
Corina sluit kort haar ogen en loopt dan verder. Ze laat zich meevoeren, eerst traag en dan met het ritme van de zee. De zon verdwijnt naar de achtergrond, net als het zand met schelpen onder haar voeten. Ze tekent woorden op de grond, zomaar wat er in haar opkomt, die meteen daarna door de zee worden meegenomen. Wat in eerste instantie een woest landschap leek, voelt nu vertrouwd. In het krijsen van de meeuwen en het ruisen van de zee vindt ze rust.

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.