Liefdesbrief

Lieve Anne,

Waar moet ik beginnen? Ik dacht echt dat ik alles goed voor elkaar had. Ik bemoeide me met niemand. Niemand bemoeide zich met mij. Opgaan in de massa ging vanzelf. Veilig en vertrouwd was dat. Nooit had ik kunnen dromen dat het ook anders kan. Waarom zou ik? Liefde was iets uit romans, en die lees ik gewoon niet. Dat is meer iets voor mijn zusje. Ach, Meike. Zij dacht de liefde te kennen. Ik kon alleen maar toekijken hoe fout dat liep. Misschien heb ik daarna wel de deur dichtgetrokken, wie weet. Ik had meer dan genoeg gezien op dat moment. Mijn vader heeft het ook niet lang volgehouden.

Ik kan nog steeds niet geloven wat je met me gedaan hebt. Je hebt een deur geopend naar onbekend terrein. Dat is goed, ik had het nodig. Is houden van wat ik voel? Ik kan het niet zeggen. Ik weet er nog veel te weinig van. Maar ik kan je niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben. Je hoort bij mij. Jij verrijkt mijn leven. Jij hebt me laten zien dat ik er mag zijn. Ik kan en wil niet zonder je. Echt niet. Ik kan alleen maar hopen dat we het redden samen.

Niet slecht toch, voor een man van weinig woorden?

Jij en ik,
Bart

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.