Jij?

Je woont al twee jaar in een kleine woning aan de Reedonk. Je haalde geen voldoening meer uit je baan als marketing assistent en je hebt je een jaar eerder laten omscholen tot lerares. Wat was je blij toen je tante je dit huis te huur aanbood. Wel wilde je de inrichting veranderen. Dat heb je grondig gedaan. Je schilderde een maand lang. De muren werden een combinatie van groen, paars en antraciet. De vloer ging eruit. De badkamer werd compleet vernieuwd. Je hebt het inmiddels goed naar je zin in deze woning.

Vandaag geef je geen les. Je staart vanuit de badkamer naar de jongen op de parkeerplaats voor het rijtje woningen. Je ziet hoe hij op een papiertje staat te kijken. Zijn blonde stekelhaar valt je meteen op. Je vindt hem er atletisch uitzien. Zou hij sporten? Je deinst terug als je hem naar je huis ziet lopen. Je bent bang dat hij je heeft zien kijken. En dan?

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.