Ik-perspectief

Ik zie al die mannen wel lopen op straat, in hun dunne broeken met hele nette jassen erover. Hoe zou mij dat staan? Zal ik ook een pak dragen? Dan heb ik wel heel veel geld nodig. Zou ik ooit zoveel verdienen voor een duur pak? En staat mij dat wel? Mijn vader droeg nooit zoiets. Hij ging in zijn spijkerbroek en T-shirt naar zijn werk. Maar dat was wel in de mijnen. Daar wordt alles vies. Hoe zou dat zijn als ik hier in zo’n net pak over straat loop? Kijken mensen me dan na? Zouden ze me zien staan? Dan heb ik ook een eigen huis. Dat hoort erbij, toch? Zo’n huis waarin iedereen een eigen kamer heeft. Zodat je niet elke minuut van de dag de ander moet zien en een hekel aan hem krijgt. Maar hoe doe ik dat, zoveel geld verdienen? Lukt mij dat wel? En zou ik dan beter slapen? Want nu lig ik zo vaak schaapjes te tellen. Ik word er gek van!

Hé, zie die vrouw daar, tussen alle mannen. Waar gaat zij heen? Is ze getrouwd met een man in pak? Of houdt ze meer van een man in spijkerbroek en T-shirt? Durf ik haar dat te vragen? Nee, dat doe ik niet. Dat is echt raar. Wacht, loopt ze op me af? Nee, dat kan niet. Wie ziet mij nu staan op straat? Ik ben niemand. Help, ze komt echt naar me toe. Wil ze iets van me?

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.