Eigentijds sprookje

Er was eens, niet zo lang geleden, een vrolijk meisje dat op een vroege ochtend door de winkelstraat liep. Overal zag ze felle uithangborden en etalages vol met paspoppen met kleding die haar goed zouden staan. Maar daar had ze vandaag alleen geen aandacht voor. Ze was op weg naar een geweldige plek waar ze al heel lang naar uitkeek. Die koopjes konden haar gestolen worden. Zij wist precies waar ze heen moest, want haar moeder had haar de route uitgelegd. De lindebomen die aan twee kanten van de straat stonden vormden als het ware een boog, alsof ze haar speciaal wilden verwelkomen in deze straat. Ze schrok toen ze tegen een man opbotste. Gelukkig keek hij haar weer blij aan toen ze sorry tegen hem zei. Ze liep net zolang door tot ze het rode uithangbord zag. Daar moest ze linksaf, klonk de stem van haar moeder in haar hoofd. Even stond ze stil om het blauwe logo van de kunstwinkel te vinden. Die had ze snel gevonden. Toen ze naar binnen liep, rinkelde het belletje. Een geluid dat het meisje zich voor altijd zou herinneren.

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.