Privacy

Privacyverklaring diensten Marloes Nijland – Tekstschrijfster

Marloes Nijland – Tekstschrijfster, gevestigd aan Schoonhout 151, 4872 MC Etten-Leur, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Welke persoonlijke data wordt door mij verwerkt en waarom

De volgende persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Adres (optioneel)
  • Telefoonnummer (optioneel)

Deze persoonsgegevens worden verwerkt voor één van de volgende doelen:

  • Met jou te kunnen communiceren over diensten die Marloes Nijland – Tekstschrijfster aanbiedt.
  • Met jou te kunnen communiceren over nieuws van Marloes Nijland – Tekstschrijfster.

Verwerking, doel en bewaartermijn persoonsgegevens bij afnemen van diensten als Opdrachtgever (U) – Opdrachtnemer (Marloes Nijland – Tekstschrijfster)

  • Bij gebruik van diensten op tekstgebied worden de volgende persoonsgegevens verzameld en verwerkt: Naam, Achternaam en E-mailadres. Telefoonnummer kan optioneel door opdrachtgever verstrekt en door mij verwerkt worden.
  • Jouw persoonsgegevens uit punt 1 zijn nodig voor het verlenen van diensten op tekstgebied, de communicatie over deze diensten en het versturen van een factuur.
  • Jouw persoonsgegevens worden na het beëindigen van de diensten maximaal twee jaar bewaard. Hierna worden de gegevens verwijderd, tenzij opdrachtgever eerder via info@tekstschrijf-ster.nl een verzoek indient om gegevens te verwijderen.

Verwerking, doel en bewaartermijn persoonsgegevens bij afnemen van nieuwsbrief verstuurd door Marloes Nijland – Tekstschrijfster

  • Bij aanmelding op de nieuwsbrief worden de volgende gegevens verzameld en verwerkt: Naam, Achternaam en E-mailadres.
  • Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van een zeswekelijkse nieuwsbrief vanuit Marloes Nijland – Tekstschrijfster.
  • De persoonsgegevens worden in Mailchimp bewaard en beheerd zolang de aanmelder de nieuwsbrief wil blijven ontvangen.
  • Afmelden op de nieuwsbrief kan op elk moment door in een ontvangen nieuwsbrief op de knop ‘afmelden’ te klikken of een e-mail met verzoek te sturen naar info@tekstschrijf-ster.nl. Binnen een week na ontvangst van het verzoek worden de persoonsgegevens definitief verwijderd.

Delen van jouw gegevens

Marloes Nijland – Tekstschrijfster deelt jouw gegevens met niemand. Ontvang je de nieuwsbrief, dan staan je gegevens veilig en afgeschermd met extra beveiliging in Mailchimp.

Geen cookies of Analytics

Marloes Nijland – Tekstschrijfster gebruikt geen cookies of analytics programma om informatie te verzamelen.

Beveiliging van persoonsgegevens

Marloes Nijland – Tekstschrijfster neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@tekstschrijf-ster.nl.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die ik van je heb naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, aanpassing, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of bezwaar sturen naar info@tekstschrijf-ster.nl.

Om zeker te zijn dat jij degene bent die dit verzoek doet, dien je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit natuurlijk ter bescherming van je privacy.

Reactie op een verzoek volgt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken.

Marloes Nijland – Tekstschrijfster wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?


Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.