Online en offline artikelen, blogs, columns, SEO, social media

Mijn teksten vind je vooral online. Op verschillende plaatsen. Kijk eens op de website van Wegwijs. Daar schrijf ik zo helder mogelijk over financiële onderwerpen. Zaken waar jij en ik in ons leven mee te maken krijgen. Duidelijk uitgelegd.

Enkele opdrachtgevers

Designerchairs.nl
CSU Cleaning Services
SourceRepublic
Grizzly New Marketing

drie Plaatsen waar mijn passies bij elkaar komen
Blogs ROS Magazine

Schrijven is niet mijn enige passie. Ik houd net zoveel van paardrijden. Mijn eigen avonturen met onze bijzondere kudde paarden lees je in mijn maandelijkse verhalen, speciaal voor ROS Magazine. Al sinds 2013.

Tijdschrift de VrijRuiter

De VrijRuiter is het gedrukte ledentijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor Vrijetijdsruiters (NVVR). Als lid van de redactie draag ik met artikelen, columns én vertalingen vanuit het Engels bij aan de kwaliteit van ons tijdschrift. Deze verschijnt elke twee maanden.

Twee voorbeelden:

atletiekvereniging achilles

Ik draag ook mijn steentje bij aan de communicatie van atletiekvereniging ARV Achilles. Website. Facebook. Nieuwsbrief. Met persoonlijke verslagen! Want ik houd van hardlopen.

>Singelloop 2017
>Marathon Brabant 2017

nieuws en journalistiek

Naast blogs, tijdschriftartikelen en verenigingsnieuws ben ik als redacteur betrokken bij Etten-Leur.Nieuws.nl. Om meer nieuws te plaatsen, maar ook om de kwaliteit van de artikelen naar een hoger niveau te krijgen. Ik schrijf artikelen én Facebook berichten.

Adobe Indesign en photshop

De Achilles nieuwsbrief januari 2018 is volledig opgemaakt in Indesgin.

Fictie verhalen

De verhalen die ik eerder voor een kortere cursus schreef en ander werk publiceer ik op deze website. Je vindt ze onder het menu Verhalen.

Boeken en recensies op Hebban

Wat zeker helpt bij het schrijven is veel lezen! Ik heb een boekenkast met meer dan 160 exemplaren. Fantastisch. En reken maar dat ik nog lang niet klaar ben met boeken aan mijn verzameling toevoegen.

Wat ik lees? Dat kun je zien op mijn Hebban account. Hier vind je ook de recensies die ik geschreven heb. Mijn persoonlijke aanraders zijn schrijvers John Boyne, Jojo Moyes, Colleen Hoover, Tomas Ross en Carlos Ruiz Zafon.

Of lees eens het interview over de Reading Challenge 2017.