Schrijven is verwerken.

Een nieuwe keuken kwam, een lege eettafel bleef over. Nu heb ik eindelijk mijn eigen schrijfhoekje. Met de Schrijfkalender, de boeken en modules van de schrijversopleiding en een collegeblok. Elke dag een kwartier zitten schrijven over van alles en nog wat, dat is wat mij hopelijk overeind gaat houden. Huiswerkscènes, herinneringen, materiaal voor een nieuwe blogtekst… De eerste flarden tekst over mijn oma en mijn vader staan al met pen op papier.

Schrijven is verwerken. Let maar op. Spread the words!

Persoonlijke tip: Verdwalen. Landschap. Jezelf herontdekken.

Afgelopen zaterdag ging ik verder met de laatste module van de basisopleiding. Ik zag mijn docente Kathy Mathys weer. Ze signeerde mijn exemplaar van haar nieuwste boek: Verdwaaltijd. Wie van een origineel verhaal, unieke schrijfstijl en symboliek houdt, moet het maar eens lezen. Het is echt eens wat anders.

 

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.