Ode aan mijn boekhandel

Fantastische boekhandel in de plaats waar ik al mijn hele leven lief en leed deel… Wat kom ik eigenlijk te weinig bij je binnen! Met een goede reden. Een bezoekje aan jou betekent altijd dat ik met nieuwe boeken naar buiten loop. Is daar iets mis mee? Zeker niet, mijn liefste boekhandel. Daar ben je voor. Ik houd van je vanwege al die boeken.

Maar, weet je, omdat ik jou al mijn hele leven ken, is mijn verzameling boeken door de jaren heen zo hard gegroeid. Dat ging zoveel sneller dan mijn leestempo. Ik loop achter. Welgeteld 54 exemplaren. Ja, echt, ik heb mede door jou nog vierenvijftig nog-te-lezen-boeken in mijn kast. Zo groot is mijn liefde. Ik schrok er zelf van.

Schrik nu niet. Ik ga echt niet van je scheiden. Ik kom zo graag bij je binnen. Lekker struinen langs al die boeken. Op zoek naar dat ene boek, dat ene exemplaar dat je als lezer niet mag missen. Dat heb jij in huis. En als dat niet zo is, dan loop ik gewoon naar de kassa, lach lief naar je en neem een paar dagen later gewoon mijn gewenste boek mee naar huis.

Nee. Haat heeft hier niets mee te maken. Ik houd van je. Juist vanwege de liefde stap ik de komende tijd iets minder vaak bij je binnen. Weet dat ik je van een afstandje bewonder. En als het dan weer tijd is om je te zien, dan spat de liefde er meteen vanaf!

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.