Gelezen Online: recensies

Ik vind het geweldig om passies te combineren. Daarom schrijf ik voor BIT Magazine en de VrijRuiter over paarden en voor Cattish over katten. Nu is daar een volgende stap bijgekomen: recensies over boeken schrijven. Dat deed ik al af en toe als reviewer of vooruitlezer voor uitgevers en bij leesclubs op Hebban.nl. Het nieuwste platform dat ik aan dat rijtje toevoeg, is Gelezen Online. Hieronder vind je de links naar mijn recensies. Ik zou zeggen: geniet, like en deel!

‘Alleen maar jij’: rauw en toch liefdevol

Geniet van humor en diepgang met ‘Een man die Ove heet’

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.