Persoonlijk: niet hollen, maar stilstaan

Sinterklaas is in het land – wat blijft dat leuk – en de feestdagen zijn in zicht. Leuk, gezellig, om naar uit te kijken? Niet als je te maken hebt met een ongeneeslijk zieke in de familie. De wereld is hard en aan sommige dingen doe je weinig. Waar je wel invloed op hebt, dat is Genieten Samen. Dat doen we dan ook. Alle momenten die we nu nog hebben pakken we mee. We kijken niet verder dan een week vooruit. Iets dat iedereen gewoon eens zou moeten doen. Laat die agenda weg, plan leuke dingen gewoon kort van tevoren en geniet IN het moment!

Elke 6 weken nieuwsbrief ontvangen?

[contact-form-7 id="679" title="Email formulier"]

Met welk verhaal kan ik jou helpen?

Stuur je e-mail naar info@tekstschrijf-ster.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk (telefonisch) contact met je op.

Brenda Dekkers

2x Woordwaarde

Als je Marloes een tekst voor je laat schrijven, dan kun je ervan uitgaan dat je een doortimmerd, kloppend en fijn verhaal krijgt. Met de juiste boodschap, toon en/of zoekwoorden. Ze neemt je wensen net zo serieus als haar vak. Dat komt er nou van als je zo’n sensitief, intelligent en hard werkend mens bent als Marloes. Kortom: het is een plezier om met haar te werken.

Manon

SourceRepublic

‘Marloes verdiept zich in ieder onderwerp (finance, fashion, food, lifestyle, travel) waardoor ieder artikel van hoogwaardige kwaliteit is en geheel voldoet aan de wensen van de klant. Daarbij houdt zij zich altijd aan de briefing en levert waar nodig in overleg eigen input’.